Emodz tekent Green Deal Autodelen II

Logo Autodelen

Emodz heeft gisteren onder toeziend oog van staatssecretaris Stientje van Veldhoven de Green Deal Autodelen II ondertekend.

Deze deal, een vervolg op Green Deal Autodelen I, heeft als doel 700.000 autodelers en 100.000 deelauto’s in 2021 te realiseren. Emodz heeft zich hiermee gecommitteerd een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een succesvolle autodeel-cultuur in Nederland. Het bedrijf uit Almelo is al sinds 2011 actief in de wereld van de duurzame mobiliteit en is ondere andere architect van het Mobility as a Service project van de gemeente Enschede. Door middel van dit project heeft Enschede de mobiliteit van de eigen organisatie verduurzaamd, in de nabije toekomst zullen ook andere werkgevers en zelfs individuele bewoners gebruik kunnen gaan maken van de faciliteiten (deelauto’s) die dit project biedt.

Naast het ontwerpen en implementeren van oplossingen voor de mobiliteitsbehoefte van bedrijven en overheden besteedt Emodz ook nadrukkelijk aandacht aan de urgentie en de structurele gedragsverandering binnen organisaties die noodzakelijk is om dergelijke projecten tot een succes te maken.